Goedkope Tegels Barendrecht

goedkope-tegels-rotterdam

Op zoek naar Goedkope Tegels Barendrecht?

Bent u opzoek naar nieuwe tegels? Woont u in Barendrecht en omstreken? Wilt u goedkope tegels Barendrecht? Briqoo Tegels heeft een ruim assortiment tegels zoals wandtegels, vloertegels, mozaïektegels en tuin- en terrastegels. Briqoo Tegels koopt grote hoeveelheden tegels in waardoor het voor lage prijzen aangeboden kan worden. Daarom zijn de tegels bij Briqoo Tegels dus zo goedkoop. De kwaliteit gaat er niet op achteruit. Bij een aankoop bij Briqoo, bent u gegarandeerd van:

  • 1e keuze
  • A-kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijke
  • Intensief te gebruiken

Tegels. Dit allemaal natuurlijk voor de goedkoopste prijs.

Tegels bekijken (webshop) Lees meer over tegels  Neem contact op

Goedkope Vloertegels Barendrecht

Goedkope vloertegels Barendrecht. Briqoo heeft een ruime assortiment aan vloertegels en dit voor iedereen in Barendrecht en omstreken. Onze vloertegels zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij hoogglans vloertegels, maar ook mat vloertegels. En dit in verschillende formaten. De best verkochte vloertegels zijn toch altijd de 60×60 vloertegels en de 30×60 vloertegels. Naast deze bestsellers hebben wij nog meer formaten.

Uiteraard kunt u vele van onze vloertegels bekijken op de webshop. Of kom gezellig langs in onze showroom en bekijk het gehele assortiment.

Goedkope Wandtegels Barendrecht

Goedkope wandtegels Barendrecht. Briqoo heeft een ruime assortiment aan wandtegels en dit voor iedereen in Barendrecht en omstreken. Onze wandtegels zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij glans wandtegels, hoogglans wandtegels en mat wandtegels. En dit in verschillende formaten. Hieronder ziet u een lijstje met alle formaten wandtegels:

15 x 45 wandtegels
25 x 75 wandtegels
30 x 30 wandtegels
20 x 60 wandtegels
30 x 60 wandtegels
60 x 60 wandtegels

Uiteraard kunt u vele van onze wandtegels bekijken op de webshop. Of kom langs in onze showroom en bekijk het gehele assortiment.

Goedkope Mozaïektegels Barendrecht

Goedkope mozaïektegels Barendrecht. Naast onze normale vloer – en wandtegels hebben wij ook mozaïektegels. Mozaïek is perfect geschikt om uw badkamer of toilet een mooi design mee te geven. Wij hebben mozaiek in vele kleuren die geschikt zijn om mooie kleurcombinaties mee te creëren. U kunt alle mozaïektegels bekijken op onze webshop.

Briqoo voor al uw TEGELS | SANITAIR | LAMINAAT

Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. U kunt een groot deel van onze tegels bekijken op www.briqoo.nl. Toch liever het gehele assortiment zien, kom dan langs in onze showroom op Abcoudestraat 2-6 in Rotterdam.

PS: Naast het ruime assortiment aan tegels heeft Briqoo ook vele sanitairproducten. Van douchewanden tot aan kranen. Wij hebben het allemaal. Ook voor laminaat, plinten en ondervloer bent u bij Briqoo op het juiste adres.